måndag 28 september 2009

Nya kvastarJodå, vi har fått både ny vaktmästare
och några nya hyresgäster
och det har omgående satt sina spår.


7 kommentarer:

 1. De e bra, sopa utå bare f-n.

  SvaraRadera
 2. HMM... Som ägare till en hel hög med fyrbentingar så kan jag säga att jag är glad över att jag har egen maskin..

  Vet du vad om en sak..

  Igår kom det så mycket hagel här i skogen så världen var liksom kritvit.. =/

  Jag hoppas att du får en bra dag å så.. På alla vis också..

  SvaraRadera
 3. Jag tänkte be dig undvika göra en sak: Stoppa inte fingrar med chili på i ögonen eller näsan. Det går lika bra med en het lödkolv antar jag. Upplevlsen torde vara likvärdig.
  Det var lite blåsväder och regn häromkring men nu är det klarblå himmel och sol.
  :O)

  SvaraRadera
 4. Ja du, som jag ofta säger OCH som äger sin riktighet är att det finns... ja du vet. Här har det varit frid (ja förutom då tanten som envisades med att ta MIN tid i tvättstugan - kan meddela att jag vann den kampen) i huset tills nu. Så plötsligt börjar det dyka upp förmanande skyltar i parti och minut. *suck*
  Det skulle kunna bli en roman om detta, men jag tror jag stannar där... Hagel är inte att leka med, här får man passa sig för nedfallande kastanjer och päron. =)

  Ha re


  Läste nyligen om en kvinna som varnade för tampong byte i samband med tillagning av chili... Hon hade provat och kunde konstatera att det inte var lämpligt.
  Skojigt för er att få lite sol som omväxling! =)

  SvaraRadera
 5. Det där skulle aldrig funka för mig. Då fick jag i princip tvätta allting för hand och det finns ingen propp i vasken i vår underutvecklade tvättstuga.
  Är man så jäkla allergisk är det bäst att man själv skaffar egen maskin!

  SvaraRadera
 6. Ja du, *ävla gnällspikar är vad de är, och inget annat. Tror nästan att den typen av människa söker ständigt efter något att gnälla över.
  Jag sa åt vaktmästaren att meddela gnällkärringen att köra en vända med bara vatten först innan hon tvättade sitt byk, eller att hon skaffar sig en egen m/c... *suck*

  SvaraRadera